0
Yagami Lighto

Από που να ξεκινήσω. Πάντα έπαιζα με τα κιλά μου & ξεκινούσα γυμναστική που στο τέλος τα παρατούσα. Τον τελευταιο μήνα κάνω εντατικη γυμναστική, δηλ προσπαθώ. Κάνω μία ώρα ποδήλατο στο σπίτι μου 4-5 φορές την εβδομάδα, μετά κάνω σχοινάκι. καίω γύρω στης 500 θερμίδες στο ποδήλατο. Εχω περισσότερο τοπικό πάχος στους γλουτούς-μηρους.δηλ όταν παίρνω κιλά πάνε όλα εκεί.Παράλληλα κάνω φυσικά διατροφή & υγειηνή διατροφή χωρίς στερήσεις.
Θέλω να ρωτήσω πολλά πραγματα… Το ποδήλατο που κάνω θα δώ αποτελέσματα? σκέφτομαι να αγοράσω στέπερ ( χωρίς τα χερόυλια μιας & δεν έχω πολύ χώρο στο σπίτι )για το οποίο έχω ακούσει διάφορα πράγματα. Σε τί θα με γυμνάσει περισσότερο & θα με ωφελήσει μιας & με ενδιαφέρουν να σφίξουν τα πόδια μου μηροί-γλουτόι αλλα & να χάσω λίπος. Επίσης καλύτερο για μένα είναι και ο διάδρομος σκέφτομαι να αγοράσω αλλά δεν έχω χώρο. Το σχοινάκι που κάνω κάνει καλό? Γενικά πως μπορώ να γυμναστώ & να σφίξω?

siastogiannou απαντήθηκε ago
    0
    siastogiannou Ago

    Πρέπει να οργανώσεις όλη την προσπάθειά σου. Καταρχήν, όπως έχω ξαναπεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα, το 70επί τοις εκατό είναι η διατροφή σου. Άρα προτείνω αντί να χαλάσεις χρήματα σε νέα μηχανήματα να τα επενδύσεις σε έναν ειδικό διαιτολόγο. Δυστυχώς το κάψιμο του λίπους δεν είναι μία απλή προσθαφαίρεση θερμίδων αλλά υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες. Σε συμβουλεύω λοιπόν το εξής: Μην παιζεις με τα κιλά σου αλλά φρόντιζε ότι χάνεις να μην το ξαναπαίρνεις γιατί έτσι καταστρέφεις την ελαστικότητα του δέρματός σου αλλά και τον μεταβολισμό σου. Άσε που κάθε φορά θα είναι και δυσκολότερο να χάνεις. Το ποδήλατο κάνει δουλειά όταν το έχεις σε χαμηλή αντίσταση και κάνεις γρήγορα αλλά συνεχόμενα άνω του 20λέπτου. Προτείνω να κάνεις κάθε μέρα 30 με 35 λεπτά χωρίς διαλείματα. Τα στεπ που αναφέρεις, χωρίς χερούλια είναι εντελώς της πλάκας και δεν έχουν καλή ισορροπία ώστε να αντέχεις τόση ώρα επάνω τους. Αν πάρεις διάδρομο πρέπει να τρέχεις και όχι να περπατάς οπότε γιατί να μην βγείς στο πάρκο της γειτονιάς σου και να τρέξεις? Το σχοινάκι είναι άριστη γυμναστική αλλά δεν θεωρείται αεροβίωση γιατί ελάχιστοι άνθρωποι αντέχουν ΄να κάνουν συνεχόμενα άνω του 20λέπτου. Το ιδανικό θάταν να γραφτείς σε γυμναστήριο και να παρακολουθήσεις τα ειδικά μαθήματα αεροβίωσης όπως το τάε μπο, το αερόμπικ κλπ

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top