0
siastogiannou

Γεια σας και από μένα. Είμαι καινούρια στο φόρουμ και πολύ απελπισμένη και θέλω τη βοήθεια σας. Να σας πω αρχικά ότι το φυσικό μου χρώμα είναι νομίζω ένα καστανό μεσαίο. Βάφω τα μαλλιά μου πολλά χρόνια και έχω περάσει από αρκετές αποχρώσεις. Ξεκίνησα από ξανθές ανταύγειες και σταδιακά πήγα στο μελί, το σοκολατί, το καστανό ανοιχτό, καστανό ντορέ και το πιο πρόσφατο χρώμα μου ήταν το καστανό σκούρο που δηλαδή πιο πολύ σε μαύρο έφερνε. Τους τελευταίους μήνες έχω αλλάξει κομμώτρια και πήρα την απόφαση να γυρίσω σε ένα πιο ανοιχτό καστανό πάλι. Η κομμώτρια μου είπε ότι αυτό γίνεται μόνο με ντεκαπάζ εφόσον το μάλλί ήταν μαύρο και όχι με βαφή πάνω σε βαφή. Εν τέλει με έπεισε. Το προϊόν ξανοίγματος περάστηκε στο επάνω μέρος των μαλλιών και όχι στις άκρες. Μετά από αυτήν τη διαδικασία είχα ένα καφέ/πορτοκαλί χρώμα. Δεν μου κάνανε κάποιο ρεφλέ στον λουτήρα αλλά μου στέγνωσαν τα μαλλιά και μου πέρασαν βαφή. Η κομμώτρια μου είπε ότι κάναμε ένα σοκολατί. Δηλαδή καμία σχέση με αυτό που είχα ζητήσει.!!! Κατέληξα λοιπόν με ένα καστανό ζεστό που πορτοκαλίζει αηδιαστικά και που η ρίζα είναι πιο ανοιχτή από τις άκρες. Η κομμώτρια μου είπε ότι στην επόμενη βαφή θα σταθεροποιηθεί καλύτερα το χρώμα. Όμως εγώ πραγματικά τα έχω χάσει… Πείτε μου σας παρακαλώ τι μπορώ να κάνω και σε πόσο διάστημα για να διορθωθεί αυτό το πορτοκαλί πράγμα που φωσφορίζει στο κεφάλι μου! Δεν ξέρω τι πρωτοβουλία πήρε η κομμώτρια για να μου το κάνει αυτό και έχω εξοργιστεί! Μήπως έγινε κάποιο λάθος στην διαδικασία ή μήπως για να καταλήξω στο καστανό το φυσικό που θέλω πρέπει να περάσω από αυτήν την απόχρωση πρώτα; Δεν έχω καταλάβει! Αν περάσω βαφή μετά από έναν μήνα στον τόνο 6.1 θα διορθωθεί τίποτα; Θα βγει πάλι μαύρο; Αν κάνω ένα ρεφλέ με σαντρέ σε 15 μέρες θα μειωθεί αυτή η διχρωμία; Συγγνώμη αν σας κούρασα. Πραγματικά αν δεν είχα λευκά λόγω κληρονομικότητας θα άφηνα το φυσικό μου να ξαναβγεί από μόνο του! Αλλά δεν παίζει σαν ενδεχόμενο… Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση…

IoanF απαντήθηκε ago
    0
    IoanF Ago

    Λυπάμαι πολύ για την περιπέτειά σου. Τα 2 ντεκαπάζ δεν θα μου προκαλούσαν έκπληξη. Πολλές φορές κάνουμε ξάνοιγμα με ήπιο χειρισμό του ντεκαπάζ και χρειάζεται να ξεβγάλουμε και να ξαναεφαρμόσουμε ΜΟΝΟ στα σημεία που επιμένουν. Όμως τα τρία ήταν μάλλον πολλά περισσότερα απ” όσο αντέχαν τα μαλλιά σου και αυτό το καταλαβαίνεις κάθε μέρα…
    Για αρχή θα σου προτείνω να ζητήσεις ευθύνες από το κομμωτήριο που σε ανέλαβε. Δεν χρειάζεται να μαλλώσετε, δεν χρειάζεται να υπάρχει ένταση. Μπορείς να πας και να της δείξεις την κατάσταση στα μαλλιά σου και να ρωτήσεις τι θα πρότεινε σε μια κοπέλα που θα ερχόταν στο κομμωτήριο με αυτά τα μαλλιά. Και αν καταλάβει την ζημιά που σου προκάλεσε, ίσως αναλάβει και την θεραπεία τους.
    Όσον αφορά το χρώμα καλό θα ήταν να μην τα μαυρίσεις και πάλι. Αρκεί να εμπιστευτείς ένα κομμωτήριο που θα μπορεί να σου κάνει χρώμα. Μαζί θα βρείτε το πιο σκούρο σημείο και εκτιμώντας αυτό μπορείς να κάνεις κάποιο από τα χρώματα που είναι εφικτά στο συγκεκριμένο ύψος τόνου.
    Για την περιποίηση, χρειάζεσαι οπωσδήποτε μία κομμωτηριακή σειρά αναδόμησης με σαμπουάν μάσκα και κοντίτιονερ. Αυτά θα πρέπει να τα αγοράσεις και είναι ξέχωρα από την θεραπεία που θα κάνεις στο κομμωτήριο και που ελπίζω να σου προσφερθεί σαν μια κάποια ανακούφιση για την ταλαιπωρία που πέρασες.
    Το κούρεμα δεν μπορείς να το αποφύγεις εντελώς, αλλά μπορείς να κόβεις από λίγο κάθε φορά.
    Καλή συνέχεια.

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top