0
siastogiannou

Γεια σας.
Τα φυσικά μου μαλλιά ήταν σπαστά προς το σγουρό. Πριν τέσσερα-πέντε χρόνια τα έκανα περμανάντ γιατί τα ήθελα πιο σγουρά απ” ό,τι ήταν, την οποία κι επανέλαβα για δύο χρόνια ακόμα. Πέρισυ τον Μάϊο έκανα brazilian keratin «θεραπεία», γιατί ήθελα να τα έχω πλέον ίσια. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω πάρα πολύ μαλλί και ακόμα και τώρα πέφτουν αρκετά και φυσικά έφυγε όλος ο όγκος από τα μαλλιά μου. 4 μήνες μετά την κερατίνη και αφού επικοινώνησα με το κομμωτήριο στο οποίο είχα κάνει τη θεραπεία, άρχισα σιγά σιγά να «καταστρέφω» τη θεραπεία (με σαμπουάν και βαφή) γιατί ήθελα να γυρίσω στο φυσικό σγουρό μου. Ένα χρόνο μετά την κερατίνη (φέτος δηλ), ξαναέκανα περμανάντ για να γίνουν πιο σγουρά και να αποκτήσουν λίγο όγκο. Αυτή τη στιγμή και μετά απ” όλα αυτά, θέλω να αλλάξω και χρώμα και από μαύρο που τα έχω, θέλω να τα ανοίξω λίγο προς το καστανό.
Θα μου πείτε τώρα..»πάλι καλά που έχεις ακόμα μαλλιά στο κεφάλι σου!» και θα έχετε και δίκιο, αλλά είπα να κάνω μια ερώτηση για το πώς μπορώ να ανοίξω λίγο το χρώμα, χωρίς να τα πάρω στο χέρι??

IoanF απαντήθηκε ago
    0
    IoanF Ago

    Ρώτα στο κομμωτήριο άν μπορούν να σου κάνουν ανταύγειες αλλά 1-2 τόνους πιό ανοιχτές απο το χρώμα που έχεις, να σπάσει το μαύρο. Ακόμη, κάνε μάσκες με το γνωστό κόλπο για τις μάσκες… Θα βοηθήσει πολύ τα μαλλιά σου…

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top