0
tsek mat

Σε ηλικία 12-15 είχα πάει σε αλλεργιολόγο επειδή είχα συνάχι, φτερνιζόμουν συχνά και πολλές φορές και κοκκίνιζαν τα μάτια μου. Μου είχε πει ότι έχω αλλεργική ρινίτιδα και μου βγαλε αλλεργία στα χόρτα του αμπελιου και κάτι παρόμοια που εμφανίζονται την άνοιξη. Έπαιρνα αντισταμινικά αλλά από ένα διάστημα και μετά σταμάτησαν τα συμπτώματα και σταμάτησα κι εγώ τα χάπια.
Ερώτηση
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι όταν ξυπνάω το πρωί, νιώθω τα χέρια μου, το στόμα μου, τον λαιμό μου ξηρά και καταπίνω συνέχεια λόγω αυτού και για να νιώσω καλύτερα βρέχω τα χέρια μου τα χείλι μου και δεν σκουπίζομαι μέχρι να στεγνώσουν και να ξαναγίνει πάλι το ίδιο. Επίσης το έχω παρατηρήσει και μετά που κάνω μπάνιο αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να είναι από την αλλεργία που είχα ή από κάποια άλλη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

απαντήθηκε ago
    0
    Exnet Hellas Ago

    Εκτός από την ξηρότητα στο δέρμα και το στόμα, υπάρχει ξηρότητα και στα μάτια? Υπάρχουν πόνοι στις αρθρώσεις? Υπάρχει ιστορικό θυρεοειδοπάθειας (κυρίως από την πλευρά της μητέρας σας? Με φιλικούς χαιρετισμούς

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top