0
Yagami Lighto

Είμαι 21 χρονών και ζυγίζα 101 κιλα.Τώρα έχω χασει κιλά και είμαι 85 κιλά, έχω χάσει 2 φορές 25 περίπου κιλά και τα έχω ξαναπάρει.Τώρα κάνω πολύ αυστηρή δίαιτα και χάνω πολύ γρηγορα.Ομως η κοιλιά μου και τα μπρατσα μου έχουν υποστεί χαλαρωση, όχι βέβαια σε τεράστιο βαθμό αλλά με ένοχλει πάρα πολύ.Φανταστείτε εχω χάσει μέσο όρο 12 πόντους απο όλο μου το σωμα και απο τα μπράτσα μονο 2 ποντους
Είναι πάρα πλύ ακριβά να κάνεις επέμβαση στην κοιλιά,στα μπρατσα και λιποαναρρόφηση?Είναι σωστο να κάνω πλαστικη στην κοιλιά πρίν κάνω παίδι?Το δέρμα μου έναι πολύ ευαισθητο και έχω πολλές ραγγάδες..Αν δεν κάνει να κάνω πλαστική μήπως υπάρχει καμία μεθοδος πιο απλή και πιο οικονομική?Τέλοσ θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει πρώτα να χάσω όλα τα κιλά για να κάνω πλαστική?

siastogiannou απαντήθηκε ago
    0
    siastogiannou Ago

    Καλη σας ημερα για να κανετε Πλαστικη Επεμβαση καλο ειναι να χασετε πρωτα ολα τα κιλα που σας απασχολουν και να εχετε σταθεροποιηθει στο βαρος σας για περιπου 6 μηνες.Σιγουρα πρεπει να χασετε ακομα περιπου 10-15 κιλα και μετα να αποφασισετε κατι. Επισης πρεπει να αποφασισετε τι σας απασχολει πρωτα και να φτιαξετε αυτο το κομματι, δηλαδη πραγματι οι επεμβασεις ειναι αρκετα ακριβες και πρεπει να βαλετε μια σειρα προτεραιοτητας. Γενικα μια κοιλιοπλαστικη κοστιζει απο 3000-5000 ευρω, λιποαναρροφηση απο 2500-3500 ευρω και επεμβαση στα μπρατσα 2500-3500. Αυτες οι τιμες ειναι αναλογα με το προβλημα, το ιατρο και το νοσοκομειο. Φυσικα αν σε καποιον ιατρο κανετε 2-3 επεμβασεις, οι τιμες θα ειναι καλυτερες. Αν κανετε παιδι μετα που κανετε πλαστικη συνηθως το σωμα σας χαλαει, γιατι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης θα παρετε καποια κιλα, το σωμα θα ανοιξει και θα χαλαρωσει.Μην βιαζεστε να παρετε αποφασεις, σκεφτειτε το καλα και επικοινωνηστε με καποιον Πλαστικο Χειρουργο.

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top