0
Sot Sot

εχω κινητο alcatel one touch 903 με android 2.3.6
με ποιο τροπο μπορω να κανω root στο κινητο χωρις να χαλάσει;
επισης θα ηθελα να κανω αναβαθμιση σε android 4.1 ή 4.2 jelly bean

xristina απαντήθηκε ago
    0
    xristina Ago

    Πως γίνεται το root

    Για να αποκτήσουμε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής πρέπει αρχικά να ξεκλειδώσουμε τον bootloader έτσι ώστε στη συνέχεια να αντικαταστήσουμε την κονσόλα recovery και μέσω αυτής να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή superuser που θα μας δώσει όλα τα ηνία της συσκευής. Για να κάνουμε επιτυχημένο root πρέπει να ολοκληρώσουμε και τα 3 στάδια.

    Μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι τα: SuperOneClick (για συσκευές με Android έως και 2.3.5), Universal Androot (για συσκευές με Android έως και 2.2), z4root (για συσκευές με Android έως και 2.2), Gingerbreak (για συσκευές με Android έως και 2.3.3), Unrevoked (για επιλεγμένες συσκευές), Revolutionary (για επιλεγμένες συσκευές) και DoomLord method (κυρίως για Sony συσκευές) κλπ.

    Ο λόγος για να κάνεις root δεν είναι τόσο για να δώσεις νέες δυνατότητες στη συσκευή σου όσο για να αποκτήσεις νέες γνώσεις για τα κινητά, τον τρόπο που λειτουργούν και τις δυνατότητες που έχουν.

    Αν θες να έχεις μια ήρεμη σχέση με το κινητό, κράτα το έτσι όπως το αγόρασες, αν θες να έχεις μια ταραχώδη, παθιασμένη και γεμάτη νέες εμπειρίες χρήση, τότε καλώς ήρθες στον κόσμο του rooting. Εδώ όμως δεν είναι το μέρος που θα βρεις τρόπους για να σπάσεις το κινητό, υπάρχουν ξένα φόρουμ προγραμματιστών που έχουν όλη τη γνώση και το περιεχόμενο.

    Αν διάβασες όλα τα παραπάνω και θεωρείς ότι μπορείς να το κάνεις, τότε προχώρα.

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top