0
siastogiannou

Οι βρύσες μου είναι γεμάτες άλατα.Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα .Τι μπορώ να κάνω;

IoanF απαντήθηκε ago
    0
    IoanF Ago

    1. Απομακρύνετε τακτικά τα άλατα
    Τα άλατα αναπτύσσονται όταν τα διαλυμένα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει το τρεχούμενο νερό επικάθονται στις επιφάνειες του σπιτιού σας. Καθώς κρυσταλλώνουν, τα στοιχεία αυτά σχηματίζουν ένα λευκό στρώμα. Αυτά είναι τα αντιαισθητικά άλατα που βλέπετε στον νιπτήρα, τον νεροχύτη, τις βρύσες και το ντους σας. Τα άλατα είναι αρκετά «επίμονα» και όσο καθυστερείτε να τα αφαιρέσετε, τόσο πιο πολύ συσσωρεύονται. Γι” αυτό είναι προτιμότερο να μην τα αφήνετε, αλλά να τα απομακρύνετε όσο το δυνατόν συχνότερα, αλλιώς η αφαίρεσή τους μπορεί να γίνει μια πραγματικά δύσκολη δουλειά.

    2. Μην μένετε στο τρίψιμο
    Μπορείτε φυσικά να αφαιρέσετε ένα μέρος των αλάτων με τρίψιμο. Έτσι όμως πιθανότατα να καταστρέψετε το φινίρισμα του ανοξείδωτου νεροχύτη ή της πόρτας του ντους σας. Για να αποφύγετε τις φθορές στις επιφάνειες της κουζίνας ή του μπάνιου, χρησιμοποιήστε προϊόντα αφαίρεσης αλάτων και πουρί, όπως το Viakal, που αφαιρεί απαλά τις συσσωρευμένες επικαθίσεις αλάτων.

    3. Αφήστε το να δράσει
    Αν απομακρύνετε τακτικά τα άλατα (δείτε την πρώτη συμβουλή), τότε για να αφαιρέσετε τα νεοσχηματισμένα στρώματα απλά ψεκάστε την περιοχή με το προϊόν για την αφαίρεση των αλάτων, σκουπίστε με ένα στεγνό ή νωπό πανί, και ξεβγάλτε με νερό. Στις περιοχές με πιο «επίμονα» άλατα, αφήστε το προϊόν να δράσει για περισσότερη ώρα. Η παχύρρευστη σύνθεση του Viakal κατά των αλάτων είναι σχεδιασμένη να παραμένει για περισσότερη ώρα στις κάθετες επιφάνειες, π.χ. στο κάτω μέρος της βρύσης, όπου είναι δύσκολο να αφήσετε το προϊόν να δράσει. Εναλλακτικά, βάλτε λίγο αφαιρετικό αλάτων σε ένα πλαστικό δοχείο, τοποθετήστε το έτσι ώστε η βρύση να βρίσκεται μέσα στο δοχείο και κρεμάστε το με ένα κορδόνι, αφήνοντάς το να δράσει.

    4. Προλάβετε την επανεμφάνιση των αλάτων
    Αποκτήστε τη συνήθεια να στεγνώνετε με ένα πανί τις βρύσες και όλες τις επιφάνειες που σχηματίζουν άλατα μετά από κάθε χρήση και κάντε το ίδιο στην κουζίνα σας. Απομακρύνοντας το νερό, καθυστερείτε τον σχηματισμό των αλάτων.

    Στην περίπτωση των αλάτων, η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη. Όσο νωρίτερα προλάβετε τον σχηματισμό τους, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα αφαιρέσετε!

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top