0
Yagami Lighto

Μου έχει διαγνωστεί κατάθλιψη και ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή (στην αρχή αντικαταθλιπτικά και μαγνήσιο και τώρα ένα ανθοϊαμα). Πλέον είμαι καλύτερα και πιστεύω ότι το μόνο που μου δημιουργεί πρόβλημα είναι σε μεγάλο βαθμό ο συγκεκριμένος πόνος.
Το πρόβλημα μου είναι ένας χρόνιος πόνος στην περιοχή του θώρακα. Τον είχα πάντα, αλλά εμφανιζόταν κυρίως σε περιόδους άγχους και στενοχώριας, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει γίνει σχεδόν μόνιμος. Άλλες φορές εκτείνεται μέχρι το λαιμό, τα δόντια μου και το ύψος της κοιλιάς μου.Μου προκαλεί δυσφορία, μερικές φορές δυσκολεύομαι ακόμη και να μιλήσω και πλέον δεν μπορώ να χαρώ τίποτα. Ανακουφίζομαι όταν πιέζω το συγκεκριμένο σημείο ή όταν κάνω κάτι πολύ ευχάριστο.

siastogiannou απαντήθηκε ago
    0
    siastogiannou Ago

    Εφόσον έχετε επισκεφτεί γιατρό και έχουν αποκλειστεί άλλα οργανικά αίτια τα οποία χρήζουν θεραπείας(π.χ. στηθάγχη), η αντιμετώπιση με βελονισμό -παράλληλα με κατάλληλη διατροφή και ασκήσεις χαλάρωσης-, έχει απόλυτη ένδειξη στην περίπτωσή σας. Το ισχυρό ευεργετικό αποτέλεσμα του βελονισμού στο άγχος, την κατάθλιψη και την αυπνία, αποδεικνύεται από πληθώρα σύχρονων επιστημονικών μελετών. Η αγχόλυση, η χαλάρωση και η ευεξία αποτελούν σταθερές δράσεις του βελονισμού, ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποιος υποβάλλεται σε βελονισμό για λόγους διαφορετικούς από αυτούς που αναφέρετε. Υπο αυτές τις προυποθέσεις, θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα την αντιμετώπιση με βελονισμό. Εφόσον το επιλέξετε είναι απαραίτητο να απευθυνθείτε ΜΟΝΟ σε ιατρό, κατάλληλα εκπαιδευμένο, καθώς στην Ελλάδα ο βελονισμός αποτελεί ιατρική πράξη βάσει νόμου και η άσκησή του απο μη ιατρούς απαγορεύεται.

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top