0
Exnet Hellas

Πρόσφατα αναβάθμισα το λειτουργικό του υπολογιστή μου σε windows 10, και προσπαθώντας να βρω κάποιο δωρεάν antivirus online είδα ότι πολύς κόσμος ισχυρίζονταν πως δεν χρειάζονται κάποιο antivirus καθώς το λογισμικό προστασίας που έχουν ήδη τα windows 10 είωαι αρκετό. Είναι όντως αλήθεια αυτό; Δεν θα ήθελα να βρεθεί ο υπολογιστής μου εκτεθειμένος σε κάποιο κακόβουλο λογισμικό.

Πάντο Γνώστης απαντήθηκε ago
    0

    Όλα τα λειτουργικά χρειάζονται αντιβίρους -antivirus ειδικά τα windows που είναι τα ποιο κακογραμμένο λογισμικό στον κόσμο, για αυτό και έχει τερματίσει την ανάπτυξη τους η microsoft.

    Επειδή πλέον δεν θα αναπτύσσονται δεν θα παρέχεται η υποστήριξη για αυτό και οι εταιρείες που αναπτύσσουν antivirus έχουν σταματήσει να αναπτύσσουν αντίστοιχα λογισμικό προστασίας.

    Υπάρχει και ένα άλλο θέμα, γνωρίζουμε ότι η ίδια η microsoft έφτιαχνε τους ιους για να πουλά νέες εκδόσεις, τώρα που πλέον δεν θα υπάρχουν νέες εκδόσεις widnows επομένως είναι λογικό η microsoft να μην έχει πλέον κίνητρο να φτιάξει κάποιον ιό, επομένως και τα αντιβίρους πλέον είναι άχρηστα.

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top