0
siastogiannou

Γεια σας. Πάντα αναρωτιόμουν αν πράγματι μπορούν να αλλάξουν κάποια πράγματα της προσωπικότητας ενός ατόμου.

Για παράδειγμα υπάρχουν άνθρωποι που αγχώνονται με το παραμικρό ενώ δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ενώ υπάρχουν άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολύ λιγότερο άγχος παρόλο που έχουν στην πραγματικότητα περισσότερα προβλήματα.
Επίσης υπάρχουν άτομα τα οποία φοβούνται να εκφράσουν τη γνώμη τους και γενικά να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν παρόλο που προσπαθούν να τα βοηθήσουν κάποια αγαπημένα τους πρόσωπα(συγγενείς, φίλοι), ενώ από την άλλη υπάρχουν άτομα τα οποία δεν φοβούνται να που τη γνώμη τους, δεν φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στην κοπέλα/στο αγόρι που τους/τις αρέσει, παρόλο που δεν έχουν πετύχει κάτι το ιδιαίτερο ή που δεν είναι τόσο ωραίοι/ωραίες.

Τα παραδείγματα που έδωσα παραπάνω ισχύουν αλλά προφανώς όχι πάντα. Απλά αναρωτιέμαι κάποιος μπορεί να μεταμορφωθεί(με την καλή έννοια) σε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο? (Για εμένα μεταμόρφωση δεν είναι η παρουσίαση μιας ψεύτικης εικόνας του εαυτού του/της, όπως προσπαθούν να δείχνουν κάποιοι/κάποιες)

Θα μου ήταν χρήσιμη η γνώμη σας στο συγκεκριμένο θέμα!

απαντήθηκε ago
    0
    Exnet Hellas Ago

    Εφόσον κατανόησης πως έχεις κάτι στην συμπεριφορά ή στον χαρακτήρα σου που δεν είναι καλό ή δεν σου αρέσει, τότε έχεις λύση το 50% του προβλήματος. Η δικά μου άποψη είναι πως ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει εντελώς, της περισσότερες φορές είναι πολύ δύσκολο αλλά μπορεί και να γίνει αρκετά εύκολο, ανάλογα με το πόσο ισχυρή είναι η θέληση του.

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top