0
Sot Sot

Καλημέρα σας, όταν λένε στείλτε μας το βιογραφικό και τη φωτογραφία σου (ηλεκτρονικά) τι φωτογραφία πρέπει να στείλω, ταυτότητας? πάντως σιγουρα όχι αυτή απο τις διακοπές έτσι?
και όταν σε μια εργασία ζητάνε άτομα μικρής ηλικίας, αλλά παρόλα αυτά θέλουν βιογραφικό και δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία απο εργασία, τι γράφεις..? δεν είναι λίγο γελοίο να στείλεις τότε..?

siastogiannou απαντήθηκε ago
    0
    siastogiannou Ago

    Προφανώς χρειάζεται μια φωτογραφία (τύπου) διαβατηρίου… Εκτός κι αν πρόκειται να δουλεψεις σε τσοντα οπότε ίσως θα έπρεπε να στείλεις μια ολόσωμη (και κατα προτίμηση γυμνή)!

    Εξαρτάται, βέβαια, απο το είδος της δουλειάς, αλλα η φωτογραφία ΔΕΝ χρειάζεται στο βιογραφικό! Προφανώς προάγει τις διακρίσεις! Πρώτη φορα ακούω ότι χρειάζεται φωτογραφία… Και για μοντέλο να πηγαινες, θα είχες πορτοφολιο… (Με αυτη τη λογική, εγώ δεν θα έβρισκα ποτε δουλειά)

    Όσο αφορά στο βιογραφικό, δεν γράφεις μόνο την εργασιακη σου εμπειρία! Επιπλέον αναφέρεις τις σπουδές σου, τις γνώσεις σου, τις ικανότητες σου, κι ο,τιδηποτε άλλο θεωρείς ότι είναι σχετικό με τη δουλεια που ζητάς και μπορει να σε βοηθήσει να πάρεις την δουλεια…

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top