0
siastogiannou

Έχω πολύ λεπτή τρίχα στα μαλλιά μου με αποτέλεσμα όταν κάνω ένα χτένισμα ή κρεπάρω τα μαλλιά μου να πέφτουν κατευθείαν και να μην έχουν καθόλου όγκο. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ώστε να αποκτήσουν περισσότερο όγκο στην κορυφή και να μην διακρίνεται πολύ η χωρίστρα στα μαλλιά;

σχολιάστηκε ago
    • Θα μπορούσες σίγουρα να φιλάρεις την κορυφή σου ώστε να δώσεις όγκο. Αλλά για μένα όλα είναι θέμα styling! Ο αφρός για παράδειγμα της Garnier XXL δίνει super όγκο. Αν βάλεις λοιπόν, αυτό το προϊόν στα μαλλιά σου, στεγνώσεις ανάποδα και μετά στρώσεις πολύ ελαφριά θα έχεις πετύχει το αποτέλεσμα που θες. Όμως, υπάρχει ένα βασικό μυστικό για τα πολύ λεπτά μαλλιά: δεν θέλουν πολύ ψήσιμο! Όσο πιο πολύ ψήνεις τα μαλλιά σου τόσο πιο εύκολα πέφτουν (η θερμοκρασία εκκρίνει λιπαρότητα και τα λεπτά μαλλιά δεν θέλουν καθόλου λιπαρότητα!) Μερικά φιλαρίσματα στην κορυφή και το κατάλληλο προϊόν θα σου δώσουν τον όγκο που σου λείπει!

    0

    1. Διαλέξτε τα σωστά προϊόντα μαλλιών. Συγκεκριμένα επιλέξτε αυτά με κερατίνη, κολλαγόνο και σιλικόνη που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά και με περισσότερη αντοχή.

    2. Λουστείτε με ένα σαμπουάν ειδικό για όγκο. Μία καλή ιδέα είναι να λουστείτε πρώτα με την κρέμα μαλλιών και μετά με το δυναμωτικό σαμπουάν. Έτσι, και θα μαλακώσουν τα μαλλιά σας αλλά θα φύγει και το τελευταίο υπόλειμμα κρέμας μαλλιών που θα μπορούσε να βαρύνει και να λαδώσει τα μαλλιά σας.

    3. Αφού έχετε επιλέξει τον σωστό αφρό, πάρτε μία μικρή ποσότητα και κάντε μασάζ στα μαλλιά σας. Αποφύγετε τις ρίζες γιατί έτσι προκαλείται ξηροδερμία. Εννοείται πως αυτή τη διαδικασία την κάνετε με τα μαλλιά σας ανάποδα.

    4. Στην συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα και με τη βοήθεια των δακτύλων σας, πλάστε τα μαλλιά σας για έξτρα όγκο. Φυσικά, εάν έχετε φυσούνα, χρησιμοποιήστε την για να κάνετε έτσι χαλαρές μπούκλες.

    5. Αφού στεγνώσουν καλά τα μαλλιά σας και ενώ είστε ακόμα με τα μαλλιά ανάποδα, ξύστε τα στα σημεία που θέλετε να δώσετε όγκο. Δώστε όγκο στην ρίζα. Ξεκινήστε από τα κάτω μαλλιά προς την κορυφή.

    6. Γυρίστε τα μαλλιά σας ανάποδα και χτενίστε τα ελαφρά για να μην φαίνεστε ξεμαλλιασμένη. Βάλτε λίγη λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Έτοιμες και μοιραίες!

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top