0
IoanF

Ελπίζω να μη κουράσω.
Εγώ είχα μία τεράστια σχέση. Πριν έξι χρόνια και ενώ ήμουν σε αυτή τη σχέση γνώρισα ένα παιδί που με έλκυε και τον έλκυα πολύ αλλά δεν έγινε ποτέ κάτι μεταξύ μας γιατί ήθελα να είμαι σωστή απέναντι στον τότε άνθρωπο μου. Το είχα συζητήσει με αυτό το παιδί και παρόλα αυτά δεν πάψαμε να επικοινωνούμε ή να βλεπόμαστε ¨φιλικά¨. Ήξερε τα πάντα για τη σχέση μου κι εγώ για όσα έκανε αυτός. Κάποια στιγμή γνώρισε και αυτός μια κοπέλα και πάλι συνεχίσαμε να μιλάμε όμως λιγότερο γιατί η κοπέλα με ζήλευε.
Πέντε χρόνια μετά τη γνωριμία μας εγώ χώρισα για άσχετο λόγο και φυσικά του το είπα. Τα λέγαμε όλα σαν ¨φίλοι¨. Χωρίζει κι αυτός. Είχε ήδη χωρίσει μία φορά αλλά τα είχαν ξαναβρει. Χωρίζει λοιπόν και κανονίζουμε να βρεθούμε ( πλέον ζει μακριά). Με φιλοξένησε, υπήρχε απίστευτη οικειότητα αφού τα λέγαμε τόσα χρόνια είτε από μακριά είτε απο κοντά και διαπιστώσαμε ότι όντως κουμπώναμε τέλεια. Φεύγω. Συζητάμε τι θα κάνουμε διότι η απόσταση είναι μεγάλη και θα βλεπόμασταν πέντε φορές το χρόνο (εγώ ήμουν περισσότερο αρνητική). Αυτό το διάστημα τον πολιορκεί μία συνάδελφος, δε τη θέλει, του λέω ότι αυτή η κοπέλα είναι εκεί κοντά σου, μπορεί να εξελιχθεί η κατασταση κλπ. Ε τι τα θες αν σε γυροφέρνει μια όμορφη κοπέλα πολύ θέλει; Ενώ λοιπόν είχαμε κανονίσει ότι θα ερχόταν δεν ήρθε γιατί έμπλεξε μαζι της. Της ξεκαθαρίζει ότι με μένα έτσι κι έτσι και δε θα σταματησω να της μιλάω. Χωρίζουν. Τα ξαναβρίσκουν και κοβουμε καθε επικοινωνία. Μετά από τέσσερις μήνες του στέλνω μνμ για να δω τι κάνει. Δύο εβδομάδες μετά μου τηλεφωνεί, μου λεει ότι του έλειψα, ότι η κοπέλα δεν ξέρει τίποτα και ότι κάποια στιγμή θα ξανατηλεφωνήσει. Το επόμενο πρωί μου στέλνει μήνυμα να πει ότι χάρηκε και να μίλησουμε με κάμερα γιατί θέλει να με δει. Τον ρωτάω αν θα της το πει και απαντά όχι. Έχουμε χωρίσει ήδη μία φορά για σένα.
Με τα πολλά αυτή έψαξε το κινητό του και είδε πως μου έστειλε μήνυμα. Και τον χώρισε. Μου λέει ότι ο κύκλος μας δεν έχει κλείσει και οτι εκανε κάτι μαζί της για να με ξεπερασει και πως φοβοταν πως θα γουσταραμε ακομη περισσοτερο αν τελικα ερχοταν να με βρει (αυτά τα έλεγε από την πρωτη στιγμη που κανανε σχεση). Θέλει να ξαναμιλάμε και κάποια στιγμη να ξαναβρεθουμε και να το κανουμε αυτο όσο τραβηξει.
Το ερώτημα είναι: Θεωρείτε πως με δουλεύει; Αν ήμουν στην πόλη του θα ήταν ίσως ξεκάθαρο ότι θέλει σεξ αλλά εδώ μιλάμε για αποστάσεις που χρειάζονται αεροπλάνα και για ένα πραγματικά πολύ ωραίο παιδί. Τι λέτε; Μιλήστε ανοιχτά. Εγώ αφού τον γουσταρω είμαι ίσως και λίγο χαζούλα και δεν καταλαβαίνω.

IoanF επεξεργασμένη ερώτηση ago

    Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

    Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

    Σύνδεση
    Εγγραφή

    Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

     

    Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

    ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

     
    e
    Top