0
IoanF

Λοιπόν πριν κανά μήνα κρυολόγησα. Έβγαλα μια πληγή στο στόμα η οποία νόμιζα ότι ήταν άφθα ή αφτρα (δεν είχα ξαναβγάλει). Πήγα στη γιατρό και είπε ότι δεν ήταν, ήταν απλά πληγή επειδή το δόντι μου είχε έντονη γωνία εκεί και πλήγωνε το ούλο. Μέχρις εδώ καλά. Μετά από 2 μέρες από αυτό, ο φρονιμίτης μου έτρεχε αίμα και πάλι πήγα στη γιατρό και μου είπε ότι μπορεί να βγαίνει ακόμα.Πάλι μέχρις εδώ καλά.
Χθες έβγαλα μια πληγή σε σημείο που δεν τρίβεται ή βγαίνει δόντι, αρκετά ψηλά στο ούλο. Δεν είναι από κάτι που έφαγα (πχ παξιμάδι που είναι σκληρό και μπορεί μασώντας να γρατσούνισε το ούλο).

Το ερώτημά μου είναι το εξής:Μήπως όλα αυτά τα θέματα με το στόμα μου δεν είναι τυχαία?Τι σημαίνει αν ξαφνικά αρχίζεις να βγάζεις διάφορες πληγές στο στόμα?Κάπου άκουσα ότι είναι λόγο χαμηλού ανοσοποιητικού.
Να συμπληρώσω ότι από τότε που έβγαλα δόντια, τρώω τα νύχια μου. Οπότε έχω τα χέρια μου συχνά στο στόμα. Τα πλένω σαν την τρελή βέβαια όλη μέρα. Αλλά ποτέ δεν είχα πληγές ούτε διάφορες μολύνσεις στο στόμα.
Καμιά ιδέα κανείς?

    Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

    Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

    Σύνδεση
    Εγγραφή

    Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

     

    Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

    ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

     
    e
    Top