0
Sot Sot

Πως εξηγείτε το γεγονός όταν δούμε για πρώτη φορά έναν άνθρωπο δεν τον συμπαθούμε ή τον συμπαθούμε τόσο πολύ σαν να τον γνωρίζαμε χρόνια. Αν αποκλείσουμε την μετεμψύχωση τι μπορεί να συμβαίνει;

απαντήθηκε ago
    0
    Exnet Hellas Ago

    Η χημεία δεν είναι μόνο στον ερωτικό τομέα; Μάλιστα, να και κάτι που έμαθα. Όλοι λένε ότι αυτό είναι θέμα μετεμψύχωσης, ότι κάτι είχαμε μ” αυτό το άτομο, κάτι μας έκανε στην προηγούμενη ζωή. Εγώ δεν πιστεύω σ΄ αυτό διότι η θρησκεία μας δεν το δέχεται και να σας πω την αλήθεια θα ήθελα να ήμουν μοναδική.
    Υπάρχει μια θεωρία γι” αυτό που δεν ξέρω κατά πόσο βάσιμη είναι. Η σκέψη ότι οι ψυχές λειτουργούν όπως το ηλεκτρικό ρεύμα με φορτία. Η μια ψυχή να έχει πόλο (+) και η άλλη
    (-) αν βρεθεί το (+) με ένα άλλο (+) είναι εχθροί ή το (-) με ένα άλλο (-) να είναι εχθροί. Μόνο το (+) και το (-) ταιριάζουν και λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα. Αν όμως μας έκανε ή του κάναμε κάτι δεν μιλιόμαστε όχι λόγω του φορτίου, αλλά της διαφοράς που είχαμε. Το άλλο μας εγώ έχει πάντα αντίθετο φορτίο από μας αλλά όποιος μας κυνηγάει έχει το ίδιο με εκείνον και ζηλεύει. Στην πραγματικότητα η αιτία είναι τα όμοια φορτία που τους κάνουν εχθρούς και όχι το κοίταγμα που έριξε σε μας. Αυτό είναι μόνο η αφορμή. Τι φορτίο έχουμε δεν το ξέρουμε αλλά το αναγνωρίζει η μια στην άλλη ψυχή αυτόματα. Έλκονται μεταξύ τους ή απωθούνται με μια ενέργεια που οι ίδιες μόνο γνωρίζουν. Αυτή είναι η δική μου σκέψη γι” αυτό το θέμα.

      0
      siastogiannou Ago

      είναι σαφώς αυτό που λέμε «χημεία ανάμεσα στους ανθρώπους» δηλαδή το αν ταιριάζετε ή όχι με κάποιον άνθρωπο, σπάνια αλλάζω γνώμη για κάποιον άνθρωπο αλλά όταν συμβεί αυτό είναι επειδή παρεξήγησα την στάση του και την συμπεριφορά του.

        Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

        Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

        Σύνδεση
        Εγγραφή

        Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

         

        Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

        ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

         
        e
        Top