0
Sot Sot

Καλημερα σας.
Θελω μια βοηθεια σχετικα με συνεντευξη για εργασια. Μου τηλεφωνησαν να παω για συνεντευξη σε μια αλυσιδα σουπερ μαρκετ.το θεμα ειναι οτι ο πατερας μου εργαζετε σε μια αλλη μεγαλυτερη αλυσιδα σουπερ μαρκετ.γνωριζω (απο προσωπικη εμπειρια) οτι στις συνεντευξεις ρωτανε συνηθως αν δουλευει και καποιος αλλος στο σπιτι και που.στο παρελθον σε αλλο σουπερ μαρκετ οταν τους ειπα αυτο,απ’ευθειας ειχαν “κοψει” την συνεντευξη και μου ειχαν πει ενα σκετο “ευχαριστουμε,πειτε στον επομενο να περασει”!
Τι θα μπορουσα να κανω; να πω ψεματα και αν το ψαξουν;τοτε δεν θα ειναι μεγαλη μου χαζομαρα; αλλα το θεμα ειναι οτι την δουλεια την εχω απολυτη αναγκη.μονο ο πατερας μου εργαζετε στο σπιτι γιατι δεν βρισκουμε δουλειες. Τι μπορω να κανω πανω σε αυτο το θεμα;ολα τα αλλα σε μια συνεντευξη,ξερω να τα χειριστω,αλλα αυτο καθολου.

απαντήθηκε ago
    0
    Exnet Hellas Ago

    Τι γίνεται πια σε αυτη την έρημη την ψαροκωσταινα..;;;. Τι τον νοιάζει τον άλλον που δουλεύει ο πατέρας σου…; Τι φοβούνται μην κανείς κατασκοπεία ή καμία δολιοφθορά; Δηλαδή, αν ο πατέρας σου δεν δούλευε σε σούπερμαρκετ δεν θα είχαν πρόβλημα; Ουτε στην NASA να έκανες αίτηση…

    Και στο κάτω-κάτω (ευαίσθητα) προσωπικά δεδομένα είναι αυτα! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αποκαλύψεις κάτι, αν δεν το θες!

    Δεν μου έχει τύχει να με ρωτήσουν κάτι τέτοιο, ωστόσο στις συνεντεύξεις είναι καλο να μην λες ψέμματα – αυτο δε σημαίνει ότι χρειάζεται να λες κι ολη την αλήθεια. Αν με ρωτούσαν κάτι που το θεωρούσα άσχετο με τη δουλεια, θα τους το επεσήμανα και θα τους ρωτουσα πίσω ευθέως σε τι αποσκοπεί αυτη η ερώτηση. Αν δε με επείθε η απάντηση, θα τους έλεγα ότι δεν βλέπω τι εξυπηρετεί η ερώτηση και δεν χρειάζεται να απαντήσω.

    Να ξέρεις κάτι. Αν θελουν να σε «κόψουν» σε μια συνέντευξη, θα βρουν όχι έναν, αλλα δεκάδες λόγους. Το ελάχιστο που εχεις να κανείς είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και το θάρρος της γνώμης σου.

    Καλή τύχη! (γιατί περι τύχης πρόκειται)

    Προσοχή! Τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική άποψη. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και σωστή!

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top