0
siastogiannou

Βρηκα ένα κουταβάκι χτυπημένο στο πόδι του και το πηρα,το πηγα σε γιατρο και τωρα ζει μαζι μου.Θελω πολυ να το κρατησω και το θέλει και η μητέρα μου, αλλά το πρόβλημα είναι η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που συνεχώς ουρλιάζει και μου λέει να το πετάξω έξω αλλιως θα κινηθεί νομικά. Και δεν της έχει κάνει τίποτα ρε γαμώτο, αλλα γενικότερα ουρλιάζει με το παραμικρό αυτη!Τους υπολοιπους κατοίκους της πολυκατοικίας τους ρώτησα και δεν έχουν πρόβλημα με την παρουσία του .
Ξερετε αν όντως μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίων μας επειδή θελήσαμε να κρατήσουμε ένα αθώο πλασματακι ή το λέει απλά για εκφοβισμό ;

IoanF απαντήθηκε ago
    0
    IoanF Ago

    ο νόμος λεει πως ακόμα και να απαγορευονται τα κατοικιδια στην πολυκατοικία, έχετε το δικαιωμα να έχετε (μέχρι δύο ανα πολυκατοικία νομίζω) , αρκεί να μην είναι σε κοινόχρηστο χώρο (π.χ ταρατσα) και να μην ενοχλεί τους γείτονες με φασαρία και μυρωδιά. Απο εκει και πέρα αν η γειτόνισσα σου είναι η μόνη που την ενοχλεί δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει κάτι. εκτός και αν όντως το σκυλάκι ενοχλεί. (αν γαβγιζει ας πούμε συνεχεια). Αν το σπίτι είναι δικό σας και ο σκυλος ησυχος τοτε σιγουρα δεν μπορει να σας κάνει κάτι.

      Έχετε απάντηση στην ερώτηση?

      Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε στην ερώτηση

      Σύνδεση
      Εγγραφή

      Εγγραφείτε σε αυτή τη σελίδα

       

      Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα σας σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

      ή συνδεθείτε με έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς σας

       
      e
      Top